Privata hem

Har du kört fast och har svårt att hitta stilen i ditt hem? Behöver du hjälp med hela inredningen, eller bara exempelvis färgsättning eller ljussättning av ett rum? Vi hjälper dig att hitta den röda tråden i ditt hem, helt anpassat till dig och din familj.

Jag vill veta mer om företag
Det behövs både kunskap och en hel del tid för att kunna skapa ett harmoniskt och funktionellt hem – med rätt balans i färgsättningen, bra ljussättning och möbler och textilier som fungerar för just dina behov. Att anlita en inredare är en bra investering i både tid och pengar. Du får ett ett hem som är genomtänkt, och som hänger ihop stilmässigt genom alla rum.
Du slipper springa runt i en massa butiker för att leta rätt möbler och matchande accessoarer, och du slipper riskera dyra felinköp.
Vår drivkraft och passion är att hjälpa dig som kund att hitta din stil, som ska hålla i många år framöver! Med hjälp av vårt nätverk av hantverkare, arkitekter, sömmerska och tapetserare så kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Här nedan kan ni se exempel på tjänster som vi erbjuder. Vi tillämpar alltid fast pris på våra inredningstjänster, och du får en skriftlig offert av oss att ta ställning till innan något arbete påbörjas.

Ett första möte – Offertmöte

Vi träffas hemma hos dig då vi går igenom behov, vilka möjligheter som finns, hur vi kan hjälpa dig och hur stor budget kunden har. Efter mötet tar vi fram en skriftlig offert på det arbete som vi diskuterat.
Kostnadsfritt

Inredningskonsultation – Rådgivning

Ett inspirationsmöte som passar dig som vill inreda själv, men som först vill bolla idéer och få professionell rådgivning. Du kan till exempel få rådgivning kring möblering, färgsättning, ljussättning, gardiner. Detta är en muntlig konsultation där du själv tar anteckningar. 1,5 – 2 timmar plus restid.
Fast pris: 2 900 kr inkl. moms

Ljussättning

Komplett ljussättning av ett rum, och förslag på armaturer, presenterat i form av en belysningsplanritning och produktlista. Vi ljussätter rummet med hänsyn till befintligt naturligt ljusinsläpp/väderstreck och rummets alla funktioner, så att du får en harmonisk helhet.
 

Färgsättning interiör

Komplett färgsättning av ett rum med hänsyn till befintlig inredning, väderstreck, beslysning, och husets stil. Presenteras genom ett färgschema, inspirationskollage, förslagslista på väggfärg, tapeter, textilier och accessoarer.
 

Inredningshjälp – Helt rum/Helt hem

Ett komplett inredningsförslag – inkluderar stilanalys, färgsättning, ljussättning, möblering med planritning, förslag på möbler, textilier och accessoarer. Presenteras i form av moodboard, kollage, färgschema, planritning och fullständig inköpslista baserat på din budget.
pris enl offert

Inredningshjälp vid nybyggnation

Att bygga nytt hus innebär så många viktiga val och beslut som måste fattas. Ta hjälp för att få en harmonisk helhet så att hela inredningen hänger ihop. Vi guidar i djungeln och hjälper till med materialval, golv, färg- och tapetval, kök, badrum, fasad o.s.v.
pris enl offert

Färgsättning fasad

Färgsättning av fasader, snickerier och detaljer där hänsyn tas till husets karaktär, läge, omgivningar, historia och byggnadsår.
Pris enligt offert

Trädgårdsdesign – Exteriör design

Design av uteplatser och trädgård inklusive skiss med förslag på utformning, stenläggning, växter, belysning. Inredning av uteplats med komplett förslag på möbler, krukor, belysning m.m.
Fast pris enligt offert

Inköp av varor, projektledning – genomförande & färdigställande

Ta hjälp med hela, eller delar av, genomförandet av inredningsprojektet.
Pris 850 kr/timme inkl. moms

Skapar vackra, harmoniska, funktionella miljöer att trivas i – både för privatpersoner och företag.

hej@chrispdesign.se
073 838 0370
Solhöjdsvägen 14
132 41 Saltsjö-Boo