Företag

Som företag är det viktigt att profilera sig, och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs ett ganska stort arbete – både i tid och pengar – på företagets logotyp, grafisk profil, och kommunikation utåt. Men hur är det med inredningen?

Jag vill veta mer om privata hem
Speglar inredningen på kontoret företagets visioner och budskap? Vad är det första som möter kunden när de kommer in genom dörren? Hur ser receptionen ut? Hur är känslan i möteslokalen?
Chrisp Design kan hjälpa Ditt företag med inredningen. Allt från enkla och funktionella kontorslösningar till framtagande av hela koncept och heltäckande inredningar av kontor, hotell och restaurang.
Vi väver in hela företagets identitet och grafiska profil för att också inredningen skall utstråla företagets vision och budskap –allt för att tydliggöra era visioner och affärsidé. Genom en genomarbetad röd tråd i inredningen inger det förtroende hos kunderna likväl som hos de egna medarbetarna. Med en genomtänkt färgsättning, rätt ljussättning och välplanerad möblering skapar vi en miljö som får medarbetarna och besökare att verkligen trivas.
Låter det intressant?
Kontakta oss för ett första möte

Skapar vackra, harmoniska, funktionella miljöer att trivas i – både för privatpersoner och företag.

hej@chrispdesign.se
073 838 0370
Solhöjdsvägen 14
132 41 Saltsjö-Boo