Läs mer nedan om vad andra säger om Chrisp Design. 

 

 

Jag vill läsa mer om tjänster
Jag vill se projekt
Vi anlitade Chrisp Design för att få ett helhetsförslag på vår lägenhet. Innan det tog vi även in offert från två andra leverantörer men vi upplevde att Christin var den som bäst förstod vår stil och smak och gav förslag utifrån det. Vi fick också ett totalpris för hela projektet från början vilket gjorde att vi kunde hålla budgeten.
Resultatet blev otroligt bra och vi förstår nu ännu mer nyttan av att anlita någon som kommer med förslag innan man drar igång och köper in saker som kanske inte alltid blir rätt. Vi är mycket nöjda.
Henrik Friman
Vi är fantastiskt nöjda med Christins insats. Vi har fått ett mycket fint och välinrett hem som vi trivs otroligt bra i. Tack Christin!
Frida Agrell
Vi ville ha en förändring i vårt vardagsrum/hall i öppen planlösning men saknade idéer. Då blev Christin vår räddning. Vi kunde diskutera våra tankar och önskemål med henne som proffs. Hennes rådgivning och de förslag hon gjorde passade oss perfekt. Med slutresultatet är vi mer än nöjda och vi kan varmt rekommendera Chrisp Design.
Sonja Östberg
Vi anlitade Chrisp Design för hjälp och inspiration med vårt vardagsrum och uteplats. Jag upplever Christin som mycket proffsig och tillmötesgående. Hon fångade snabbt upp vilken känsla vi ville ha och förslaget från henne kändes klockrent. Hon hela tiden funnits där för att bolla tankar och alternativa förslag när vi ville ändra på vissa delar av förslaget, tex när den föreslagna soffan var supersnygg men enligt oss inte tillräckligt bekväm etc. Nu håller vi successivt på att införa alla delar av förslaget för att uppnå den röda tråden i inredningen som vi själva inte lyckats få till – det känns jättebra så här långt!
Karin Westerudd

Skapar vackra, harmoniska, funktionella miljöer att trivas i – både för privatpersoner och företag.

hej@chrispdesign.se
073 838 0370
Solhöjdsvägen 14
132 41 Saltsjö-Boo