Inredningstjänster

Bild1

Oavsett om du behöver hjälp med hela inredningen av ditt hem/kontor vid exempelvis en renovering eller bara funderar på att förnya ett rum, så kan ChrispDesign hjälpa dig.

Jag jobbar med inredningsförslag till bostad, offentliga miljöer såsom kontor, restaurang, hotell, eller ett ritningsförslag för hur du kan forma din trädgård.

Boka in ett kostnadsfritt första möte och berätta om Dina visioner, så ska jag berätta vad jag kan erbjuda Dig!

 

Tjänsterna kan delas in i tre faser, beroende på hur mycket hjälp du vill ha i ditt projekt:

Steg 1 – Design och Rådgivning

Baserat på Dina drömmar och önskemål, behov och budget tar jag fram ett inredningsförslag. I detta ingår moodboard (inspirationsplansch som visar inredningens stil, färg och känsla), kollage (plansch som visar de möbler, accessoarer och färger som vi föreslår) ritningar, detaljerad inköpslista, färgschema.

Steg 2 – Inköp av varor och/eller tjänster

Jag håller i alla inköp av möbler och andra produkter, och/eller tar in offerter och upphandlar duktiga hantverkare.

Steg 3 – Projektledning

Jag leder hela projektet och ser till att arbetet fortskrider under hela processen. Vi ser till att alla delar i processen täcks; vid behov bistår vi med kontrollansvarig enligt PBL, bygglov, ljusdesign osv.

 

Företag

Jag kan hjälpa Ditt företag med allt från enkla och funktionella kontorslösningar till heltäckande inredningar av hotell, restaurang eller kontor.

Framtagande av koncept – hela företagets identitet och grafiska profil vävs in för att också inredningen skall utstråla företagets vision och budskap –allt för att tydliggöra Era visioner och Er affärsidé. Genom en genomarbetad röd tråd i företagsinredningen inger det ett genuint förtroende hos kunderna likväl som hos de egna medarbetarna.